Skip to content

CDC Studio

Hills Avenue

A reimagining of a family home. Bespoke details and a reconfigurated layout create moments of delight centred around a new family hub.

" CDC Studio came up with a design that exceeded our expectations. I thought there weren't too many options for the work to our house and that I could predict what would be proposed (for two other architects we approached this was the case), but CDC Studio came up with a scheme that maximised the use of our plot, meeting and exceeding what we had hoped for from the house, and all with a stunning design. "

Rachel Calder - Client
Pre development - front elevation
Existing ground floor plan
Location plan
Ground floor Plan
  • Client

    Private
  • Location

    Cambridge
  • Budget

    Private
  • Design Team

  • Team

    Delphine Dryer, Alicia Pell
  • Images

    CDC Studio
    Richard Chivers